Zasebnost

Ekipa na spletni strani www.naturecan.ie se zaveda, kako pomembno je ohraniti vaše zaupanje, da naše spletno mesto deluje v skladu s predpisi in da smo pregledni glede tega, katere podatke zbiramo in za kaj jih uporabljamo. Naslednje informacije naj pojasnijo, katere podatke zbiramo od vas in zakaj jih potrebujemo.

Obiskovalci našega spletnega mesta

WKo obiščete spletno stran www.naturecan.i, uporabljamo priljubljeno storitev tretje osebe, imenovano Google Analytics, ki zbira standardne podatke iz internetnega dnevnika in podrobnosti o obnašanju obiskovalcev med ogledovanjem spletnega mesta. To nam daje informacije, kot so pogostost ogledov spletnega mesta, kje so naši obiskovalci in kako so nas našli. Vse te informacije so anonimne in jih uporabljamo za ugotavljanje vzorcev prometa na spletnem mestu, na podlagi teh podatkov pa lahko izvedemo spremembe. Za to se uporabljajo piškotki, več o podrobnostih pa si lahko preberete v našem Pravilnik o piškotkih.

Edini podatki, ki jih zbiramo in so lahko osebni, so podatki, ki nam jih izrecno posredujete. To sta lahko vaše ime in e-poštni naslov, če se odločite za prijavo na naše novice, ali pa podatki o zaračunavanju in dostavi med postopkom odjave.

Naročnina na novice

Da vas lahko obveščamo o dogajanju na spletnem mestu ali vas obveščamo o ponudbah in ugodnostih, vas prosimo za vaš e-poštni naslov in ime. Teh podatkov ne posredujemo drugim organizacijam in podjetjem. To storimo prek tretjega ponudnika, MailChimp, ki ga uporabljamo za pošiljanje naših novic. Statistične podatke o odpiranju in klikih e-poštnih sporočil zbiramo z uporabo standardnih tehnologij, ki nam pomagajo spremljati in izboljševati naše e-poštne novice. Za več informacij o tem, kako Mailchimp ravna s svojimi podatki, glejte MailChimpovo obvestilo o zasebnosti. Seveda se lahko kadar koli odjavite od prejemanja naših novic tako, da kliknete povezavo za odjavo na dnu katerega koli našega e-poštnega sporočila ali pošljete e-poštno sporočilo na naslov support-si@naturecan.com in zahtevate, da se vaš e-poštni naslov izbriše.

Izbira in pretvorba valut

Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate, da tretjim osebam dovolite obdelavo vašega naslova IP za določitev vaše lokacije za namen pretvorbe valute. Prav tako se strinjate, da se ta valuta shrani v sejni piškotek v vašem brskalniku (začasni piškotek, ki se samodejno odstrani, ko zaprete brskalnik). To storimo zato, da izbrana valuta ostane izbrana in konsistentna med brskanjem po našem spletnem mestu, tako da se cene lahko pretvorijo v vašo (obiskovalca) lokalno valuto.

Pisanje pregleda

Če na našem spletnem mestu napišete mnenje o izdelku, to storite prek druge tretje osebe, ki je specializirana za mnenja. Ta nam pomaga zagotoviti, da se mnenja zbirajo na dosleden način in da lahko anonimne podatke, ki jih zbira, na primer koliko ljudi je izdelek ocenilo s 4 zvezdicami, uporabijo druge spletne storitve za pomoč pri trženju ali zagotavljanju načinov za filtriranje mnenj, ki so jih ljudje pustili. Če želite, lahko v oceni pustite svoje ime, vendar je na voljo tudi možnost, da pustite anonimno oceno. Ogledate si lahko njihove pravilnik o zasebnosti tukaj imajo tudi informacije o varstvo podatkov tukaj.

Povezave z našega spletnega mesta na druga spletna mesta

Ta pravilnik o zasebnosti ne zajema povezav, ki jih najdete na tem spletnem mestu in se nanašajo na druga spletna mesta. Za ta spletna mesta ta pravilnik o zasebnosti ne velja in vsa vprašanja o tem, kako spletno mesto uporablja vaše podatke, je treba nasloviti na to spletno mesto. Vse povezave, ki jih dodamo na naše spletno mesto, v največji možni meri preverimo in poskrbimo, da so določene kakovosti. Če imate težave s katerim koli od spletnih mest, na katera povezujemo, nam to sporočite.

Vaš dostop do osebnih podatkov

Kadar koli lahko dostopate do vseh osebnih podatkov, ki jih hranimo. To lahko storite tako, da pošljete e-pošto na naslov support-ie@naturecan.com in zahtevate, da vam te podatke posredujemo. Ti podatki morda niso na voljo v prijazni obliki, zato lahko traja krajši čas, da te podatke dobite v obliki, ki je lahko pregledljiva.

Informacije, ki jih zbiramo na blagajni

Pri nakupu izdelka na našem spletnem mestu moramo zbrati dovolj informacij, da lahko sprejmemo plačilo za ta izdelek in podatke o dostavi, da vam ga lahko pošljemo. Zahtevamo tudi vašo številko mobilnega telefona, vendar ta ni obvezna in se uporablja samo zato, da vam lahko pošiljamo sms-sporočila o poteku vašega naročila.

Družbeni mediji

Družabne medije uporabljamo tudi za izmenjavo informacij in oglaševanje naših izdelkov. Pri tem uporabljamo posamezne platforme družbenih medijev, zato so pravilniki o zasebnosti specifični za to platformo in jih ta pravilnik o zasebnosti ne zajema.

Spremembe našega pravilnika o zasebnosti

Svoj pravilnik o zasebnosti redno pregledujemo in preverjamo, ali je jasen in ali so informacije v njem posodobljene. Ta pravilnik o zasebnosti je bil nazadnje spremenjen 1. maja 2019.